menuordersearch
guitar512.ir

آموزش تصویری گیتار پاپ(سطح مبتدی و پیشرفته) , فول ,

پیشنهاد ما
موجود
تخفیف ویژه
پکیج کامل آموزش گیتار بزن و بخون 1
instagram
پک کامل
...
آموزش تصویری گیتار پاپ(سطح مبتدی و پیشرفته)
(36)
(0)
فول
ارسال رایگان
رنگ و مدل کالا
فول
تعداد عدد
قیمت کالا
80,000 تومان
قیمت برای شما
75,000 تومان
پکیج کامل آموزش گیتار بزن و بخون

آموزش گیتار پاپ (مبتدی و پیشرفته)

 

مقدماتی(مبتدی) + پیشرفته فقط در یک پک

توجه: حتما معرفی محصول رو بخونید و از اون مهم تر نمونه فیلم آموزش گیتار رو با دقت و کامل ببینید. هرکسی که دیده و واقعا قصد آموزش گیتار رو داشته طالب این محصول شده پس شما هم این فرصت رو از دست ندید...در نهایت انتخاب با شماست. آموزش گیتار مبتدی و پیشرفته

یک نمونه فیلم دیگر از پک آموزش گیتار...توجه کنید که اینها فقط یک نمونه کوچک از بسته آموزش گیتار(مبتدی و پیشرفته) ما هستن و تمامی قسمت های این محصول با همین جزییات آموزش داده شده اند.آموزش گیتار مبتدی و پیشرفته

 

 

 

معرفی محصول

(بادقت بخونید بیشتر سوالاتتون برطرف میشه)

پس از استفاده از این پک آموزش گیتار تمامی آنچه که برای اجرای ترانه با گیتار نیاز دارید(تمامی آکوردها و ریتم ها-نحوه اجرای ملودی و نکات نایاب درخصوص اجرای هرچه زیباتر آهنگ ها-آموزش کلمه به کلمه ) را خواهید آموخت.

 

فرقی نمیکنه قبلا کلاس گیتار رفتید یا نه!!!

کلاس رفتید ولی الان نمیتونید یه آهنگ درست و حسابی بزنید و اطرافیانتون رو تحت تاثیر قرار بدید!!!

یا  اصلا کلاس نرفتید و تازه میخواید شروع کنید.

این محصول که بصورت تخصصی برای گیتار پاپ طراحی شده در خدمت شماست که با سبکی جدید و بینظیر که هیچ نمونه مشابهی نداره (آموزش کلمه به کلمه یعنی چگونگی قرار گرفتن کلمات شعر و تحریرها  بر روی ضربات ریتم یا آرپژ به کمک اجرای انیمیشنهمزمان) به شما در یادگیری گیتار در سریع ترین زمان ممکن کمک کنه.

آموزش گیتار مبتدی تا پیشرفته فقط در یک پک با ارسال رایگان.

 

در این بسته آهنگ های پرطرفدار و زیبای پاپ به طور کامل از ریتم و آکورد و ملودی تا نحوه اجرای ترانه(به ترتیب از آهنگ های مبتدی و ساده که فقط آکورد سردسته دارن و ریتمشون ساده است شروع میشه و میرسه به آکوردهای باره دار و ریتم های پیشرفته و ترکیب ملودی با آرپژ) آموزش داده میشه و در پایان استفاده از این پک آموزش گیتار شما هر آهنگ دیگه ای رو که دوست دارید میتونید براحتی بزنید و بخونید. آموزش ها طوری طراحی شدن که هم افرادی که قبلا با گیتار کار کردن بتونن ازش استفاده کنن و هم افرادی که تازه میخوان شروع کنن(مبتدی و صفر)؛ چیزی که توی این پک آموزش گیتار یاد میگیرید نتیجه سال ها کلاس رفتنو برای شما داره (بازدهی بسیار بالاتر از کلاس  براساس آزمایش های انجام شده) و هزینش به اندازه یک جلسه کلاس گیتاره ...      

آموزش گیتار مبتدی و پیشرفته با سبکی جدید با بازدهی تضمینی. 

    چند مورد از ویژگی های این محصول :

 1ـ آموزش ریتم و آرپژ بصورت ترکیب تصویر مدرس و انیمیشن

2ـ آموزش ملودی بصورت تصویر کلوزآپ از دست مدرس و پخش همزمان تبچلر با نکات انگشت گذاری بصورت اسلوموشن

3ـ آموزش کلمه به کلمه بخش هایی از آهنگ (چگونگی قرار گرفتن کلمات شعر و تحریرها بر روی ضربات ریتم یا آرپژ)

4ـ نکات طلایی و اساسی درخصوص اجرای همزمان ریتم و آکورد و ترانه

5ـ نمایش آکوردها برروی دسته گیتار بصورت انیمیشن در هنگام اجرا ی آهنگ ها با سبکی بی نظیر

6-سطح بندی آهنگ ها(آهنگ بدون نیاز به آکورد های باره دار با ریتم ساده+آهنگ های با آکورد باره دار و پیشرفته تر و ترکیب ملودی و آرپژ)

آموزش گیتار پاپ در سریع ترین زمان با جدیدترین روش آموزشی. 

  در آخر هم ما براساس یه فرمول کاری میکنیم که شما با یادگیری چهار تا اکورد 90 درصد آکوردهای موردنیازتون توی خوندن و زدن همه آهنگها رو یاد بگیرید یعنی با یادگیری چهار اکورد همه آکوردهای ماژور و مینور روی دسته گیتار رو یاد میگیرید.

       

در هیچ کلاس گیتار و هیچ آموزشگاهی با این دقت و ظرافت گیتار رو آموزش نمیدن و ما این رو تضمین میکنیم.... قضاوت با شماست البته قبلش فیلم های نمونه رو با دقت ببینید و این فقط بخشی از ویژگی های محصول است. 

تاکید میکنیم که این پک شامل هردو دوره آموزش گیتار مبتدی و پیشرفته است.

علاوه بر درگاه خرید اینترنتی سایت که همین جا به راحتی میتونید خرید کنید امکان خرید به صورت کارت به کارت هم وجود دارد که بایستی با:

1-شماره تلگرام 09105674322 

2-آی دی تلگرام  Guitar512id@

3-پیج اینستاگرام guitar512  در ارتباط باشید.

 

در ضمن سایت ما هم نماد اعتماد داره هم نشانه ثبت ساماندهی هم مجوز ارشاد(فاکتور هایی که کمتر سایتی همرو داره حتی سایت های خیلی معتبر )

شماره مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: 

8-48966-067957

سوالات متداول

آموزش صفرتاصد گیتار پاپ/آموزش مبتدی تا پیشرفته گیتار/آموزش مقدماتی و پیشرفته گیتار

 

1ـ سطح آموزش های این پک به چه صورت است؟

این پک شامل هر دو سطح مبتدی و پیشرفته می شود(یعنی با تهیه این پک شما هر دو سطح مبتدی و پیشرفته را خواهید داشت)

 

2ـ پس از استفاده از این پک دقیقا چه می آموزیم؟

 صفر تا صد گیتار پاپ یعنی هر آنچه که برای اجرای ترانه های دلخواهتان (بزن و بخون)با گیتار نیاز دارید را خواهید آموخت. شامل تمامی انواع ریتم و تمامی آکوردها(سردسته و باره دار) ملودی های ساده و پیشرفته(ترکیبی با آرپژ و ریتم) به نحویکه هنرجوی سطح صفر پس از استفاده از این پک میتواند آهنگ دلخواه خود به راحتی اجرا کند.

 

3ـ فرق آموزش های شما با سایر آموزش ها چیست؟

آموزش های ما فقط به ریتم و آکورد خلاصه نمیشوند. بخش های جذاب و منحصر به فردی از جلمه آموزش کلمه به کلمه با استفاده از انیمیشن های جذاب  که برای اولین بار در ایران  توسط حجت یاری زاده در این پک قرار داده شده است(چیزیکه در هیچ آموزشگاهی تدریس نمیشود)؛ که این همان راز آموزش سریع و اصولی ماست. چراکه با دیدن انیمیشن ها درک هنرجو بسیار بالاتر میرود و این منجر به یادگیری سریع تر و اصولی تر می شود.

 

4ـ آیا با استفاده از این پک دیگر نیازی به رفتن به کلاس نداریم؟اگر در حال رفتن به کلاس باشیم چه؟

خیر. بازدهی این پک اثبات شده و این پک چندین برابر کلاس خصوصی برای شما بازهی خواهد داشت. این امر کاملا تست شده است و این محصول در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ثبت شده است. 

هنرجویان عزیزی که در حال رفتن به کلاس هستند نیز میتوانند به راحتی از این پک در کنار کلاس استفاده کنند؛ اگرچه این پک خود به تنهایی کامل میباشد و نیازی به کلاس و ....ندارد.

 

5ـ این پک بر روی چه چیزی قابل اجراست؟

این پک بر روی کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز اجرا میشود. استفاده از آن بسیار ساده است و حتی نیازی به نصب هم ندارید.

 

6ـ آیا میتوانم به سایت شما اعتماد کنم؟

سایت ما دارای

1ـنماد اعتماد الکترونیکی 

2ـ مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

8-48966-067957

3ـ نشان ثبت ساماندهی رسانه ها

4ـ به لطف داشتن مجوزهای فوق سایت دارای درگاه پرداخت مستقیم بانکی است(برخلاف بسیاری از سایت ها که به دلیل شرایط سخت گیرانه دریافت مجوزهای فوق از درگاه غیر مستقیم از جمله زرین پال استفاده میکنند)

 

 

شرکت سازنده