menuordersearch
guitar512.ir

آموزش گیتار پاپ ,

۱۳۹۸/۵/۱۷ پنج شنبه
(3)
(0)
آموزش گیتار پاپ
آموزش گیتار پاپ

آموزش گیتار پاپ رایگان

(این آموزش ها کاملا متفاوت با پک آموزشی ما میباشند)

برای دیدن آموزش بسته آموزش گیتار پاپ کلیلک کنید

آموزش گیتار پاپ

 

فصل 1 (شروع)


1ـ انواع و اجزا گیتار
اصولا گیتارها به سه نوع اصلی تقسیم می شوند: 1ـگیتار کلاسیک (دارای سیم های نایلونی) 2ـ گیتار آکوستیک (دارای سیم های تماما فلزی) 3_ گیتار الکتریک(شامل انواع مختلف آن)

آموزش گیتار پاپ
2ـ نام سیم های گیتار
سیم های گیتار را به دو صورت نامگذاری میکنند:
1ـ سیم های گیتار از پایین به بالا با اعداد 1 تا 6 شماره گذاری میشوند.
2ـ سیم های گیتار را بصورت نام نتی که در حالت 
آزاد(بدون گرفتن هیچ فرتی) دارند نیز نامگذاری 
میکنند(E,B,G,D,A,E).

اموزش گیتار پاپ

در صورتیکه میخواهید گیتار را به صورت اصولی و از مبتدی تا پیشرفته بیاموزید(آموزش گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته) کلیک کنید!

آبا فکر میکنید آموزش گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته خیلی زمان میبرد؟  کلیک کنید!

 برای آموزش انواع ریتم با تلفیق انیمیشن  در پک آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته کلیک کنید!

3ـ نامگذاری انگشتان دست راست و چپ
هریک از انگشتان دست راست و چپ ما یک نام بخصوص دارند که از این پس آن ها را با این نام ها میشناسیم.

آموزش گیتار پاپ

آموزش گیتار پاپ در سریع ترین زمان ممکن با جدیدترین متد آموزشی با بازدهی تضمینی کلیک کنیدا

آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته با تمرکز بر بزن و بخون با جدیدترین متد با بازدهی چندین برابر نسبت به کلاس خصوصی برای اولین بار در ایران کلیک کنید!

3ـ وضعیت مناسب دست ها
3ـ1ـ دست راست (برای پیک استایل) 

آموزش گیتار
پیک را بین انگشت شست (P) و اشاره (i) دست راست مطابق شکل نگه دارید. پیک و انگشت شست بایستی باهم زاویه 90 درجه داشته باشند. پیک بایستی در حدود 7 میلیمتر الی 14 میلیمتر بیرونزدگی داشته باشد.
مهار کردن دست باعث میشود که شما تسلط کافی برای جابه جایی بین سیم ها داشته باشید. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آن ها مهار کردن به وسیله انگشت کوچک دست راست (X) است. انگشت کوچک در زیر سیم 1 و در کنار حفره قرار میگیرد (مانند شکل). لزومی ندارد که شما با انگشت به سختی به گیتار فشار وارد کنید. 

اموزش گیتار

آموزش صفرتاصد گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته با محوریت آکورد، ریتم، ملودی و آواز با استفاده از انیمیشن های جذاب که میزان یادگیری را چندین برابر میکند برای مشاهده نمونه و توضیحات بیشتر کلیک کنید!

اموزش گیتار میتدی میخواهید؟ آموزش گیتار پیشرفته میخواهید؟ آموزش گیتار پاپ میخواهید؟ کلیک کنید!

3ـ 2ـ وضعیت مناسب دست چپ
مانند شکل انگشت شست دست چپ را در پشت دسته گیتار و قسمت بالایی آن قرار دهید. مراقب باشید که انگشتتان از دسته گیتار بیرون نزند(در پشت دسته گیتار پنهان باشد). مانند شکل کف دست شما بایستی یک فاصله ی مشخصی با دسته گیتار داشته باشد.

آموزش گیتار پاپ
چهار انگشت دست چپ شما مانند شکل با فاصله مساوی از هم قرار بگیرند. دقت کنید که دو انگشت وسطی شما به صورت مستقیم روی دسته گیتار قرار میگیرند ولی دو انگشت کناری (1 و 4) تقریبا به صورت مورب قرار میگیرند. دقت کنید که در ابتدا قرار دادن دست در این وضعیت اندگی مشکل به نظر می رسد. ولی با چند جلسه تمرین به تدریج این کار برای شما راحت میشود.
نکات مهم:
ـ سعی کنید مچ دستتان کاملا آزادانه عمل کند و همچنین مچ دست بر دسته گیتار تقریبا عمود باشد. 
ـ همچنین برای قرار گیری صحیح انگشتانتان بر سر جای خود با مچتان بازی کنید تا به بهترین و راحت ترین وضعیت برسید.
ـ فاصله بین کف دست و دسته گیتار فراموش نشود.

تمرین(1)
سعی کنید با رعایت نکات بالا انگشتانتان را روی سیم ها قرار دهید. از سیم 1 شروع کنید و به تدریج برای سیم های دیگر هم این کار را انجام دهید. اگر احساس میکنید این کار سخت است اصلا نگران نباشید با تمرین بسیار ساده میشود.

دوست دارید با گیتار خودتون هر آهنگی که دوست دارید رو بزنید و بخونید؟ پس آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته مارو حتما ببینید کلیک کنید!

آموزش ریتم میخواهید؟آموزش آکورد میخواهید؟آموزش ملودی میخواهید؟ فرقی نداره چه سطحی هستین مبتدی هستین یا متوسط شما میتوانید از پک آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته ما استفاده کنید کلیک کنید!

قسمت دوم آموزش گیتار پاپ


4ـ نت های موسیقی
تمامی آهنگ ها از نت های موسیقی ساخته می شوند. در واقع اگر نت های موسیقی را براساس قوانین و قوائدی خاص در کنار هم قرار دهیم یک صدای موسیقائی ایجاد می شود.
در موسیقی 7 نت اصلی داریم. این نت ها به دو صورت هجایی و الفبایی بیان میشوند (در واقع دو سیستم نامگذاری برای نت ها داریم).
نام هفت نت اصلی به دو شکل هجایی و الفبایی در ذیل آمده است(از چپ به راست بخوانید).  
تذکر: دقت کنید که این نت ها به صورت چرخشی تکرار می شوند؛ یعنی پس از نت آخر (Si) مجددا از نت Do (رنگ آبی) شروع
 و به همان ترتیب ادامه پیدا میکنند که در اینجا در انتهای جدول فقط نت Do و Re برای نمونه نوشته شده است. در خصوص تفاوت Do اول با Do  انتهای جدول فعلا همین قدر بدانید که Do انتهای جدول فرکانسی دو برابر نسبت به Do ابتدای جدول دارد یعنی صدای آن دوبرابر زیرتر است.
نکته: همانطور که گفته شد این نت ها به صورت چرخشی تکرار می شوند و به هر دور تکرار (رسیدن به نت اول) یک اُکتاو می گویند.
نکته: در جدول ذیل با حرکت از سمت چپ به راست صدا زیرتر میشود.

آموزش گیتار پاپ

پس شما به عنوان هنرجو باید بدانید که نت Do  همان C است و یا مثلا نت La همان A است. پس نام تمامی نت ها را به هردو صورت به خاطر بسپارید که این امر بسیار بسیار ضروری است (در صورتیکه این کار را انجام ندهید در ادامه آموزش به مشکل برخواهید خورد. 
شاید برایتان این سوال پیش آمده که چرا برخی از خانه های جدول فوق خالی است؟ چرا بین برخی نت ها جدول خالی وجود ندارد؟
در حقیقت بین نت های اصلی نت هایی تحت عنوان نت های فرعی وجود دارند. این نت ها را با علامت هایی تحت عنوان علامت های تغییر دهنده نشان میدهند. 
4ـ 1ـ علامت تغییر دهنده دیز(بخوانید Diez) با شکل قرار دادی # :  هرگاه از نتی به اندازه نیم پرده جلوتر برویم(صدای زیرتر) آن نت علامت دیز (#) به خود میگیرد. درخصوص پرده و نیم پرده بعدا بحث خواهیم کرد.
پس اگر بخواهیم جدول را با نت های فرعی کامل کنیم به شکل زیر می شود:
آموزش گیتار پاپ رایگان

این نت های فرعی به شکل دیگری نیز نام گذاری می شوند این نوع نامگذاری را با معرفی علامت تغییر دهنده ی دیگری به نام بمل(بخوانید Bemol) به شما می آموزیم.
4ـ2ـ علامت تغییر دهنده بمل (بخوانید Bemol) با شکل قراردادی b : هرگاه از نتی به اندازه نیم پرده به عقب برویم (صدای بم تر) آن نت علامت بمل میگیرد.
پس اگر بخواهیم نت های فرعی را براساس علامت تغییر دهنده بمل نامگذاری کنیم جدول به شکل زیر می شود:
اموزش گیتار پاپ مبتدی

تهیه و تنظیم حجت یاری زاده
درنتیجه:    
مثلا Re# همان MiBemol است. یا Fa# همان SolBemol است(براساس سیستم هجایی). 
  D#=Eb     و F#=Gb           (براساس سیستم الفبایی)
نکته بسیار مهم و اساسی: 
بین نت های Mi وFa  و همچنین Si و Do هیچ نت فرعی وجود ندارد و موضوع در تمامی جدول ها قابل مشاهده است. برای همیشه این موضوع را بخاطر بسپارید و این یک اصل بسیار مهم است.
آموزش گیتار پاپ
تمرین (2)
 شما هنرجوی گرامی بایستی نام نت ها و ترتیب آن ها (دو، رِ، می، فا، سل، لا، سی) را بر اساس هردو سیستم هجایی و الفبایی با تسلط کامل حفظ باشید. برای مثال شما بایستی بدانید که نت G همان نت  Sol(سول) است. یا نت C همان نت Do (دو) است.
تمرین (3)
ترتیب نت ها را به صورت برعکس هم حفظ باشید یعنی: سی، لا، سل، فا، می، رِ، دو
تمرین (4)
 نام تمامی نت های فرعی را براساس هر دو علامت تغییر دهنده دیز و بمل بدانید. برای مثال بایستی بدانید که La#=Sibemol یا براساس سیتم الفبایی A#=Bb

 

آموزش گیتار مبتدی تا پیشرفته سبک پاپ در سرسع ترین زمان کلیک کنید!

 آموزش گیتار مبتدی با استفاده از انیمیشن های جذاب با بازدهی کاملا تضمینی کلیک کنید!

 

5ـ نحوه کوک کردن گیتار
تذکر: قبل از هرچیزی شما هنرجوی گرامی بایستی بر مطالب گفته شده در قسمت قبلی (تئوری موسیقی) کاملا مسلط باشید.
براساس تصویر زیر که توالی نت های موسیقی را نشان می دهد (برای کوک بیشتر از نام الفبایی نت ها استفاده میشود) با حرکت از سمت چپ به راست صدا زیرتر میشود پس برای حرکت از چپ به راست باید سیم ها را سفت تر کنیم.

آموزش گیتار پاپ

رای دیدن آموزش گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته  کلیک کنید

آموزش انواع ریتم گیتار در آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته با استفاده از انیمیشن برای اولین بار در ایران کلیک کنید

 

بدیهی است که برای حرکت از راست به چپ بایستی سیم ها را شل کنید(صدا بم تر شود).
اگر به خاطر داشته باشید در قسمت های قبلی نام سیم های گیتار را بر اساس نام نتی که در حالت آزاد (بدون گرفتن هیچ فرتی) دارند به شما آموزش دادیم که برای یادآوری در زیر آورده شده است. 

آموزش گیتار پاپ

آموزش انواع آکورد گیتار در آموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته در سریع ترین زمان ممکن  کلیک کنید

بنابر این گیتار شما زمانی کوک است که در حالت آزاد هر سیم صدای نت مختص به خود را تولید کند. برای مثال سیم 1 صدای نت E یا همان می بدهد. به عنوان مثالی دیگر سیم 5 صدای نت A یا همان لا بدهد.
اما شما چگونه بفهمید که سیم های گیتارتان صدای چه نتی را تولید میکنند؟
برای این کار شما بایستی از برنامه هایی تحت عنوان تیونر استفاده کنید که این برنامه ها به راحتی از اینترنت قابل دانلود هستند و بر روی گوشی موبایل شما نصب می شوند. البته نسخه کامپیوتر این برنامه ها نیز موجود است. 
از جمله این برنامه ها 1ـ Guitar tuna   2ـ Pro Guitar Tuner  هستند.

پس از دانلود و نصب یکی از برنامه های فوق شروع کنید و سیم 1 گیتارتان را به صدا درآورید. تیونر به شما نشان می دهد که سیم 1 گیتار شما چه صدایی تولید میکند و شما نیز میدانید که این سیم بایستی صدای نت E بدهد. پس با توجه به توضیحات و جدول ابتدایی این بخش شما بایستی بدانید که سیم گیتار را بایستی سف کنید یا شل. 
برای مثال اگر صدای D# بدهد (بخاطر دارید که D#=Eb) شما بایستی سیم را سفت تر کنید تا به E  برسید. اگر صدای F بدهد شما بایستی سیم را شل تر کنید تا به E برسید. و به این ترتیب این کار را برای تمامی سیم های گیتارتان انجام دهید تا تمامی سیم های گیتار شما کوک شوند. 
تذکر: اگر مبتدی هستید توصیه میکنیم از ابتدا کوک کردن گیتارتان را به یک فرد ماهرتر بسپارید چون هر لحظه احتمال پارگی سیم ها براساس اشتباه محاسباتی شما وجود دارد. 
پکیج آموزش گیتار بزن و بخون در :
Instagram: Guitar512
Telegram: @Guitar512

 

نمونه فیلم پک آموزش گیتار پاپ را میتوانید در ویدئو زیر ببینید. توصیه میکنیم کامل و با حوصله این نمونه آموزش گیتار پاپ را ببینید


www.Guitar512.ir

 

ادامه آموزش گیتار پاپ

6ـ آکورد

در ادامه آموزش گیتار پاپ به معرفی آکورد میپردازیم.
آکورد عبارت است از تعدادی نت که براساس اصول و قواعد خاص خود بصورت همزمان به صدا در می آیند. یادگیری آکورد ها در آموزش گیتار پاپ بسیار ضروری است. در واقع آکوردها نقش بسزایی را در آموزش گیتار پاپ ایفا میکنند.
آکورد ها انواع مختلفی دارند؛ مانند ماژور، مینور، افزوده، کاسته و.... اگر به زبان ساده بگوییم پرکاربردترین آکوردها در آموزش گیتار پاپ همان آکورد های ماژور و مینور هستند که 90 درصد آکوردهای یک آهنگ را تشکیل میدهند و الباقی بیشتر به عنوان آکورد زینتی در آهنگ ها به کار میروند.
آکوردهای گیتار را چگونه نامگذاری میکنند؟
آکورد ها را بر اساس همان نام نت ها نامگذاری میکنند. مثلا آکورد A  (یا همان لا) یا مثلا آکورد E (یا همان می) و ....
اگر نام نت ها را فراموش کردید توصیه میکنیم که به درس های اول  آموزش گیتار پاپ برگردید و آن ها را مرور کنید.
اما آکورد های ماژور و مینور را چگونه از هم تفکیک میکنند؟
به زبان ساده اگر حرف  m کوچک در کنار نام آکورد قرار بگیرد آن آکورد مینور است و اگر نباشد آن آکورد ماژور است.  اگر میخواهید تمامی آکوردهای گیتار را برای اجرای آهنگ های پاپ با دو فرمول ساده بیاموزید از پک آموز گیتار پاپ ما دیدن کنید.
برای مثال
Am  = آکورد لا مینور(بخاطر دارید که A  همان لا است).
A = آکورد لا ماژور
یا مثال دیگر 
Em  = آکورد می مینور(بخاطر دارید که E  همان می است).
E = آکورد می ماژور
حال به صورت عملی نحوه گرفتن این آکورد ها را به شما آموزش میدهیم.
1ـ نحوه اجرای آکورد Em بر روی گیتار
شکل زیر نحوه اجرای آکورد Em بروی گیتار را نشان میدهد. اعداد داخل دایره ها نشان دهنده شماره انگشتی است که بایستی با آن سیم مربوطه گرفته شود. مثلا در آکورد Em با انگشت 2 سیم پنجم فرت دوم را میگیریم و با انگشت 3 سیم چهارم فرت دوم را میگیریم.

 

آموزش گیتار پاپ

2ـ نحوه اجرای آکورد Am بر روی گیتار
شکل زیر نحوه گرفتن آکورد Am  را نشان میدهد. نام دیگر این آکورد لامینور است.

آموزش گیتار پاپ

 

تمرین: پس از اینکه نحوه گرفتن هردو آکورد را بصورت جداگانه فراگرفتید گرفتید سعی کنید که آکورد ها را تغییر دهید (از Em  به Am و بلعکس). در نهایت شما بایستی این کار را بصورت روان انجام دهید. این کار شاید به چند روز تمرین نیاز داشته باشد.

در آموزش گیتار پاپ تسلط بر تغییر آکوردها بسیار ضروری است. چراکه در درس های بعدی شما ریتم ها را می آموزید و شما بایستی این تغییر آکورد را به همراه اجرای ریتم انجام دهید.

اموزش گیتار پاپ مبتدی تا پیشرفته

شرکت سازنده