menuordersearch
guitar512.ir

آموزش کوک گیتار ,

۱۳۹۸/۳/۱۹ یکشنبه
(1)
(0)
آموزش کوک گیتار
آموزش کوک گیتار

آموزش کوک کردن گیتار

آموزش صفرتاصد گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته به زبان ساده و در کمترین زمان با بازدهی تضمینی  کلیک کنید!

در این بخش با نحوه کوک کردن گیتار آشنا میشید.

برای کوک گیتار شما بایستی یک آشنایی مختصری با تئوری موسیقی و ترتیب و توالی نت ها داشته باشید. فقط توالی و ترتیب نت ها رو بدونید کافیه. پس قبل از هرچیزی فیلم زیر رو با دقت ببینید تا این موضوع رو یاد بگیرید. خیلی وقت گیر نیست ولی شما باید روی مطالب این فیلم تسلط داشته باشید.

 این روش کاملا اصولی و تئوریکه یعنی شما برای همیشه این موضوع کوک گیتار رو درک میکنید. یعنی هنگام کوک کردن گیتار میدونید چرا دارید سیم رو شل یا سفت میکنید.

چندین بار بایستی این فیلم رو ببینید تا کامل متوجه بشین اوضاع از چه قراره

اگه فعلا تازه کارید توصیه میکنیم زیر نظر یه استاد کوک کردن گیتار رو یاد بگیرید....

آموزش تمامی ریتم ها و آکورد های گیتار در آموزش گیتار مبتدی تا پیشرفته سبک پاپ  کلیک کنید!

 

 

 

 

پس از تسلط بر مطالب فیلم بالا فایل PDF زیر رو دانلود کنید و با توجه به توضیحات اون گیتارتون رو کوک کنید. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود برنامه های اندرویدی مورد نیاز برای کوک

 

     

 

آموزش صفرتاصد گیتار پاپ از مبتدی تا پیشرفته به زبان ساده و در کمترین زمان با بازدهی تضمینی با استفاده از انیمیشن های جذاب  کلیک کنید!

 

از بینظیر ترین پک آموزش گیتار پاپ حتما دیدن کنید.

سبک جدید آموزش گیتار پاپ(مبتدی و پیشرفته)

برای تهیه کلیک کنید

 

 

آموزش گیتار پاپ در سریع زمان (آموزش گیتار از صفر تا صد)

نمونه فیلم بیشتر و توضیحات کامل تر

کلیک کنید

شرکت سازنده